18 Nisan 2013 Perşembe

Oriflame Very Me Lipmania Ruj


Merhaba,
Uzun süredir severek kullandığım iki rujdan bahsetmek istiyorum sizlere.
Oriflame ürünlerinden her ikisi de. Öncelikle Oriflame nedir bilmeyenler için kendi web sitelerinden alıntı yapmak istiyorum.



1967 yılında iki kardeş olan Jonas ile Robert af Jochnick ve arkadaşları Bengt Hellseten tarafından kurulan Oriflame, günümüzde 60'dan fazla ülkede faaliyet gösteren uluslararası güzellik şirketidir. Oriflame'in İsveçli, doğal, yenilikçi güzellik ürünleri 3,6 milyon Bağımsız Danışmanı ve yarattıkları 1,5 milyar Euro yıllık satış ile pazarlanmaktadır.

Oriflame, temel iş fırsatı ile ilk günden kazanç elde etmeye ve kişisel hayallerine ve isteklerine kavuşmak için çalışmak isteyenlere eşsiz iş konseptini sunuyor: Make Money Today and Fulfil Your Dreams Tomorrow™. "Bugün para kazanmaya başlayın ve yarın hayallerinize kavuşun".

İnsanlara ve doğaya saygı şirketin operasyon ilkelerinin temelini oluşturmakta, sosyal ve çevresel politikalarına da yansımaktadır.



Kısaca Oriflame, 
• 1.5 milyar Euro'luk yıllık satış cirosuna,
• 3,6 milyon Bağımsız Güzellik Danışmanına,
• 7900 çalışana,
• Yılda 1000 ürüne,
• Global Araştırma & Geliştirme Merkezinde çalışan 100'den fazla bilim adamına,
• İsveç, Polonya, Çin, Rusya ve Hindistan olmak üzere dünya genelinde 5 üretim merkezine sahiptir. 
• Dünya Çocuk Örgütü Kurucu Üyesidir.
• Oriflame hisse senetleri 2004 yılından bugüne Nasdaq OMX Borsası'nda işlem görmektedir.
• 60'dan fazla ülkede faaliyet göstermektedir.

Evet işte,sitede yazılanlar bunlar. Bu konuda benim şahsi düşüncem Oriflame'nin yeterince tanıtılmadığı. Oysa ki ürünleri mükemmel. Şu ana kadar kullandığım hiç bir ürünü cildimde tahriş oluşturmadı. Ürün fiyatları oldukça uygun,pahalı olan ürünlerini ise kullandığımda gerçekten verdiğim paraya değdiğini düşündüm.

Bu yazımda size Oriflame Very Me Lipmania rujlardan bahsedeceğim. Bundan sonraki yazılarımda inşallah diğer ürünlerinden tanıtmakta nasip olur :)


Öncelikle rujların kutuları çok şirin. Her birinde farklı bir desen var.



Benim kullandıklarım Vibrant Peach ve Flirty Pink


Flirty Pink 


Vibrant Peach




Ben rujların kalıcılık ve renklerinden çok memnun kaldım. Ambalajlarının tatlılığı ortada. Umarım diğer renkleri de deneyebilir ve en kısa sürede sizlerle paylaşabilirim.

Sevgilerimle :)