21 Ağustos 2013 Çarşamba

Yeni Moda "Krem Allıklar"



Kızlar Merhabalar,

Beni özlediniz mi ? :) Bu yazımda sizlere krem allıklardan bahsedeceğim.

Krem Allık Nedir?

Özellikle yaz ayında tercih edilen krem allıklar,tahmin edebileceğimiz gibi krem yapıdalar ve tercih edilmesindeki en büyük etken daha kalıcı olmaları ve doğal görünmeleri.Çünkü cilt ısısı ile birlikte tıpkı fondoten gibi cildimizle bir bütün haline geliyorlar. Kalıp gibi bir görüntüyü ortadan kaldırarak daha doğal bir görüntü elde ediyoruz. Sizin de eğer bir allıktan beklediğiniz doğallık ve daha uzun süre kalıcılık ise krem allıklardan mutlaka denemenizi öneririm.
Su anda bir çok marka krem allıklarını piyasaya sunmuş durumda. Pahalı olanları da var,uygun fiyatlı olanları da. Fiyatı oldukça uygun olup başarılı olan ürünler de mevcut. Bunları öğrenmek için yazıyı okumaya devam kızlar :)

Krem Allık Nasıl Uygulanır ?

Krem allığı ister fırça ile,ister makyaj süngeri ile,isterseniz de parmak uçlarınız ile uygulayabilirsiniz.
Nasıl rahat ederseniz. Çünkü asıl önemli olan doğal görüntüyü yakalayabilmek; yani allığı tam anlamıyla dağıtabilmek ve yedirmek. Bu nedenle tercih tamamen size kalmış.

Bu bilgilerden sonra benim kullanmış olduğum 2 adet uygun fiyatlı krem allıktan bahsetmek istiyorum sizlere.             
                               


İlk olarak Oriflame Studio Artist Cream Blush'ı kullanmaya başladım. İnanılmaz bir allık ve fiyatına göre gerçekten çok iyi bir performansa sahip. 


                            

Oriflame'nin başarısını gördükten sonra ikinci olarak aldığım krem allık ise Essence'in krem allığı oldu. En az Oriflame kadar başarılı ancak Oriflame'e göre daha az ışıltı veriyor. Kalıcılıkları hemen hemen aynı :)



                              


                              

Bunlar dışında bir de krem allıklarla ilgili bir görsel hazırladım. Elbetteki biz kızlar,özellikle makyaj tutkunu kızlar,her gördüğümüz ürünü mutlaka denemek istiyoruz. Ancak bazı ürünlerin fiyatları çok pahalı,öğrenci bütçesini aşan ürünler oluyor,pahalı bir markayı görüp beğeniyor,alamadığımız için üzülüyoruz. Üzülmeyelim,çünkü pahalı markaların ürünlerine çok yakın ürün ve renk seçenekleri bulunuyor. Sizler için krem allıklarla ilgili bir görsel hazırladım. Bundan sonraki yazılarımda bu tarz görseller hazırlamak istiyorum eğer sizlerde isterseniz :) İşte kızlar,pahalı krem allıklar ve uygun fiyatlı benzerleri :)


                           



Post sizin için yararlı olduysa çok mutlu olurum. Kendinize iyi bakın. Sevgilerimle,
          



   Era...

2 yorum:

  1. Essens çok sirin bir ambalaja sahipmis en kisa surede alip deniycem gule gule kulan :)

    YanıtlaSil
  2. bu post gerçekten işime yaradı :)ayrıca blogun çok hoşuma gitti canım bana da beklerim :)
    http://www.softfashionn.blogspot.com/

    YanıtlaSil